Vesna Krajnović
Razni interesi su me vodili u izučavanju mnogih stvari stoga danas imam mnoštvo zanimanja ali najupornija i najkreativnija sam bila upravo u ovome što sam morala svladati kao mama djece s posebnim potrebama u prehrani.
Moje znanje o uspješnom hranjenu djece alergične na hranu kao i pripremanje allergen free slanih i slatkih obroka, koji su zdravi za svakoga, može mnogima biti od koristi, onima koji kuhaju kod kuće kao i onima kojima je to profesija.
Do tog znanja sam došla kroz ogromnu ljubav, a budući da se ljubav dijeljenjem povećava odlučila sam podijeliti ovo svoje znanje i na taj način osvijestiti sve veću potrebu za zdravom i posebnom prehranom.
Sebe bih predstavila kao GASTRONOMISTA - osobu koja ujedinjuje teoriju i praksu u izučavanju gastronomije.
Biografija
-
na Hotelijerskom fakultetu u Opatiji diplomirala turizam i ugostiteljstvo i diplomski rad branila iz kolegija Gastronomija na temu "Zdrava prehrana u zdravstveno-rekreacionom turizmu" 1997. godine
-
završila prekvalifikaciju za slastičara 2013. godine
-
završila specijalizaciju za slastičara zdravih i posebnih slastica 2014. godine
-
autorica knjige "Alergija na hranu od stresa do sklada, Free Slastice - slastice oslobođene alergena - funkcionalne slastice za svakoga" objavljenje 2015. godine
-
specijalizirana edukatorica za praktičnu edukaciju u pripremi zdrave i posebne hrane od 2016. godine