U subotu 25.02.2017. proveli smo radno i poučno popodne izrađujući ZDRAV & POSEBAN obrok od heljda i prosa u slatkoj varijanti.
Svi prisutni na ovoj praktičnoj edukaciji imali su priliku naučiti kako od spoja večinom kuharskih namirnica, u kombinaciji i s nešto slastičarskih, napraviti obrok zdrav za svakoga, a poseban prvenstveno zato jer je prilagođen onima s posebnim potrebama u prehrani, a i zato što je posebno nutritivno bogat.
Nakon izrade torte s ljubičastim batatom uslijedila je konzumacija iste takve, ohlađene torte s narančastim batatom pripremljene dan ranije. Torticu s ljubičastim batatom svatko je ponio kući kako bi je mogao konzumirati nakon što se ohladi.
Kroz prezentaciju u Power Pointu prisutni su se mogli upoznati s nutritivnim sastavom korištenih namirnica.
Kako nam je bilo možete vidjeti pregledavši mnoštvo fotografija.
Vesna Krajnović
ZDRAVO & POSEBNO